Lux Med wprowadzi się do Trinity One

Grupa Lux Med wynajęła ponad 3,3 tys. mkw. w kompleksie biurowym Trinity One. Obiekt o powierzchni przekraczającej 19,8 tys. mkw. znajduje się u zbiegu ulic Domaniewskiej i Suwak, w dzielnicy Służewiec Przemysłowy.

Nowe centrum medyczne Lux Medu zostanie otwarte na przełomie maja i czerwca 2023. W transakcji pośredniczyła firma JLL.

Trinity One to siedmiopiętrowy budynek biurowy klasy A. Najmniejszy moduł możliwy do wynajęcia w obiekcie to 100 mkw., a powierzchnia typowego piętra to 2,9 tys. mkw. Najemcy jednej z najwyższych kondygnacji będą mogli korzystać z tarasu na dachu. Budynek oferuje trzypoziomowy parking podziemny oraz parkingi naziemne, obejmujące miejsca postojowe dla 727 samochodów. Trinity One znajduje się tuż obok pętli tramwajowej, przystanku autobusowego oraz dworca PKP Służewiec, skąd do centrum stolicy można dojechać w około 20 minut. Podobny czas zajmuje droga do podwarszawskiego Piaseczna. Właścicielem biurowca jest fundusz Revetas, a za zarządzanie odpowiada firma Ceres.