JLL najlepszym doradcą dla sektora usług dla biznesu w Środkowo-Wschodniej Europie

Firma JLL wygrywa w konkursie CEE Shared Services and Outsourcing Awards po raz czwarty

Podczas tegorocznej gali CEE Shared Services and Outsourcing Awards JLL został wybrany najlepszą firmą doradczą świadczącą strategiczne usługi ds.nieruchomości na rzecz sektora nowoczesnych usług dla biznesu (The Best Real Estate Advisory Services Firm of the Year) w Europie Środkowo – Wschodniej. Dział Wynajmu Powierzchni Biurowych oraz Reprezentacji Najemcy firmy JLL zdobył tę nagrodę czwarty rok z rzędu.

Anna Młyniec, Dyrektor Działu Wynajmu Powierzchni Biurowych oraz Reprezentacji Najemcy, JLL, komentuje: „W zeszłym roku nasza firma doradzała przy podpisaniu umów najmu na łączną powierzchnię 274,000 m kw, z czego ponad 140,000 m kw wynajęły firmy z sektora nowoczesnych usług dla biznesu.”

JLL to pierwsza firma doradcza na rynku nieruchomości w Polsce, która dostrzegła potencjał sektora nowoczesnych usług dla biznesu jako jednej z najdynamiczniej rozwijających się gałęzi polskiej gospodarki, a zarazem kluczowej grupy odbiorców projektów biurowych. JLL posiada także bardzo silną pozycję jako ekspert w dziedzinie badań rynku sektora usług dla biznesu. Firma JLL współpracowała również przy opracowaniu raportów stowarzyszenia ABSL.

Wszystkie materiały badawcze i szereg innych informacji o rynku biurowym w Polsce dostępne są na stronie  www.bazabiur.pl.

JLL świadczy najwyższej jakości usługi doradztwa, zarówno dla firm planujących rozpoczęcie działalności w Polsce, jak i optymalizujących lub rozszerzających swoje struktury.