JLL zarządza biurowcami White Stone przy Cybernetyki

Międzynarodowa firma doradcza JLL została wybrana przez grupę White Stone na zarządcę dwóch biurowców przy ul. Cybernetyki w Warszawie.

Od momentu przejęcia opieki nad budynkami przy Cybernetyki 7 i Cybernetyki 7a JLL odpowiada za szerokie spektrum usług z obszaru zarządzania nieruchomościami, które uwzględnia utrzymywanie relacji z najemcami, nadzór nad kwestiami technicznymi, operacyjnymi oraz administracyjnymi. Firma rozpoczyna zarządzanie biurowcami krótko po tym, jak zostały one przejęte przez grupę White Stone.

Budynki przy Cybernetyki 7 i 7a oferują łącznie ok. 15 500 mkw. powierzchni, a wśród grona najemców znajdują się takie firmy jak Bigram, Van Pur i Vienna Insurance Group. White Stone planuje modernizację biurowców, tak aby spełniały aktualne wymagania rynku. Inwestor zmieni również nazwy tych nieruchomości. Biurowce są położone na warszawskim Służewcu, jednej z najszybciej rosnących dzielnic biurowych w Polsce. Zaledwie 15 minut jazdy samochodem dzieli oba biurowce od centrum Warszawy oraz Portu Lotniczego im. Fryderyka Chopina. Ponadto, ich lokalizacja umożliwia sprawny dojazd do innych części miasta, zarówno komunikacją miejską, jak i własnym środkiem transportu.

Łukasz Mazurczak

Dziękujemy White Stone za zaufanie i docenienie naszej wiedzy i doświadczenia w zarządzaniu nieruchomościami biurowymi. Świadczone przez nas usługi mają na celu podniesienie zadowolenia najemców, optymalizację wartości i efektywności posiadanych budynków, co umożliwia naszym klientom skupienie się na osiąganiu założonych celów biznesowych i finansowych

Łukasz Mazurczak

Dyrektor Działu Zarządzania Nieruchomościami Biurowymi, JLL