JLL zdobywa nagrodę w konkursie Outsourcing Stars

Uroczysta Gala Outsourcing Stars, to niekomercyjne wydarzenie sektora outsourcingu organizowane przez fundację ProProgressio. Gala odbyła się w Warszawie 28 stycznia 2016.

Celem Gali Outsourcing Stars jest branżowe podsumowanie roku (branża outsourcingu i nowoczesnych usług dla biznesu, w tym BPO/SSC/ITO/R&D, Call Contact Center, Outsourcing Sił Sprzedaży, Archiwizacja i inne) oraz nagrodzenie najlepszych i najdynamiczniej rozwijających się dostawców usług outsourcingowych, a także instytucji z ich bezpośredniego otoczenia biznesowego.

CEE_Shared Services and Outsourcing Awards

W tym roku firma JLL została wybrana najlepszą firmą doradczą w kategorii Konsulting dot. Rynku Nieruchomości.

W 2015 roku zespół ekspertów JLL doradzał przy transakcjach najmu biur o łącznej powierzchni ok. 285 000 mkw., co daje najwyższy, 25-procentowy udział w rynku wśród wszystkich firm doradczych.

CEE_Shared Services and Outsourcing Awards
Tomasz Czuba, Dyrektor Działu Wynajmu Powierzchni Biurowych, JLL

JLL to pierwsza firma doradcza na rynku nieruchomości, która dostrzegła potencjał sektora nowoczesnych usług dla biznesu jako jednej z najdynamiczniej rozwijających się gałęzi polskiej gospodarki, a zarazem kluczowej grupy odbiorców nowych projektów biurowych w głównych miastach poza Warszawą.

JLL świadczy najwyższej jakości usługi doradztwa, zarówno dla firm planujących rozpoczęcie działalności w Polsce, jak i optymalizujących lub rozszerzających swoje struktury.