Ostatni dzwonek na zapisy na studia podyplomowe Uniwersytetu Gdańskiego, JLL i EURO STYL

Na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego trwa rekrutacja na Studia Podyplomowe „Zarządzanie Nieruchomościami i Projektami Deweloperskimi”, które są prowadzone we współpracy z firmami JLL oraz EURO STYL.

Zapisy potrwają do 8 października, a inauguracja tegorocznej edycji studiów odbędzie się 10 października. Część zajęć poprowadzą eksperci JLL – Marcin Faleńczyk, dyrektor biura JLL w Trójmieście, Agata Janda, dyrektor ds. doradztwa hotelowego, Anna Wysocka, dyrektor działu wynajmu powierzchni handlowych, Michał Bryszewski, dyrektor zarządzający globalnymi rozwiązaniami biznesowymi i Hubert Rogoziński, dyrektor działu portfolio management oraz z EURO STYL: Mikołaj Konopka, prezes zarządu i Magdalena Reńska, dyrektor zarządzająca i członek zarządu.

„Jesteśmy zaszczyceni, iż kolejny już rok Euro Styl jest patronem studiów podyplomowych z zakresu zarządzania nieruchomościami i projektami deweloperskimi na Uniwersytecie Gdańskim. To studia o doskonałym merytorycznie programie, które od wielu lat cieszą się niesłabnącym powiedzeniem”, mówi Magdalena Reńska, Dyrektor Zarządzająca EURO STYL, która jest współautorem programu studiów.

Marcin Faleńczyk

Bardzo cieszymy się, że czwarty rok z rzędu eksperci JLL będą mogli dzielić się praktyczną wiedzą ze studentami Uniwersytetu Gdańskiego. Kierunki studiów, które są tworzone we współpracy z praktykami biznesu jeszcze lepiej przygotowują młodych ludzi do funkcjonowania na rynku pracy oraz w tak dynamiczniej branży, jaką jest sektor nieruchomości.

Marcin Faleńczyk

Dyrektor Biura JLL w Trójmieście

„Roczny program studiów zawiera zagadnienia prezentujące specyfikę i dynamikę rynku nieruchomości. Studia te już od ponad 10 lat przybliżają słuchaczom najnowsze światowe trendy w branży”, mówi dr Małgorzata Rymarzak, Kierownik Studiów.

Propozycja jest skierowana do osób zainteresowanych tematyką zarządzania nieruchomościami i realizacją projektów deweloperskich komercyjnych oraz mieszkaniowych.